Stucwerken

Bent u op zoek naar een stukadoors bedrijf voor de aanbesteding van uw stucwerk, Dan bent u bij Bouwbedrijf Buren B.V. stucwerken aan het juiste adres!

Vakmanschap, kennis, passie en liefde voor het vak met een eigentijdse benadering, dat is waar het om gaat bij Bouwbedrijf Buren B.V. stucwerken. De afdeling stucwerken is in 2012 opgericht binnen  Bouwbedrijf Buren B.V.

Buiten Bouwbedrijf Buren B.V. worden er ook voor andere vaste aannemers bouwprojecten uitgevoerd. Utiliteitsbouw en seriematige woningbouw zijn hierin geen uitzonderingen. Ook in de particuliere sector staan wij bekend als een betrouwbaar en solide onderneming. Uw projecten worden verzorgd door gemotiveerde medewerkers met jarenlange ervaring in de bouw. Bouwbedrijf Buren B.V. stucwerken kenmerkt zich door kennis, vakmanschap, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

De kennis en vakmanschap van onze medewerkers en gespecialiseerde onderaannemers garanderen een optimaal resultaat met aandacht voor details. Dat uit zich niet alleen in de vakkundige afwerking, maar ook in de werkwijze. Al tijdens het ontwerp wordt meegedacht. Alle aspecten passeren de revue. Dit uit zich o.a. in heldere en duidelijke afspraken, het leveren van goede prestaties en open en eerlijke relaties met klanten. Bij ons heeft u dan ook te maken met één aanspreekpunt. Ook weet u vooraf waar u aan toe bent.

In de loop der tijd heeft Bouwbedrijf Buren B.V. stucwerken zich gespecialiseerd in het leveren van de volgende diensten:

  • stucwerk (nieuwbouw, renovatie)
  • stucwerk (behang en saus)
  • sierpleister
  • schuurwerk
  • buitengevels

Dit is maar een kleine greep van wat wij voor u kunnen betekenen. Omdat Bouwbedrijf Buren B.V. stucwerken een onderdeel van  Bouwbedrijf Buren B.V. is, kunnen wij eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden voor u verrichten.

Verder leveren we kwaliteit voor een eerlijke prijs en afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Wij verlenen onze diensten aan deze aannemers en particulieren met vakkundigheid en plezier. Wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op! Een van onze adviseurs zal u alles vertellen wat u wilt weten om u daarin een keuze te kunnen laten maken.