Over Bouwbedrijf Buren B.V.

Bouwbedrijf Buren B.V. is een jong en gestaag groeiend bedrijf dat een begrip is in eigen regio en daarbuiten. Wij zijn werkzaam in alle sectoren van de bouw en kenmerken ons als een solide en betrouwbare partner in diverse bouwprojecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud of Schilderwerk, ons uitgangspunt is dat uw wensen voor ons maatgevend zijn.

In de geschiedenis van Bouwbedrijf Buren B.V. heeft kwaliteit en continuïteit altijd boven aan het vaandel gestaan en ook nu nog worden deze doelen op alle gebieden nagestreefd. Dit gebeurd vanuit de gedachte dat alleen een tevreden klant terugkeert. Tevredenheid over het totale proces, de opdracht, de uitvoeringsperiode en na de gebruiksfase.

Dit proces vindt plaats volgens nauwkeurig vastgelegde procedures waardoor bewaking en controle voortdurend kan plaatsvinden. In het opdracht stadium wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de klant. Door advisering in materiaalgebruik en uitgekiende bouwmethodes ontstaat een efficiënt geheel. Tijdens de uitvoeringsperiode wordt gewerkt met allround vaklieden en uitvoerders. Ook van onderaannemers en leveranciers wordt de prestatie voortdurend gemeten en gecontroleerd.

Door samenwerking met veel vaste, terugkerende partijen ontstaat de juiste synergie. Na de oplevering kan het altijd zijn dat een vraag of probleem zich voordoet. Hiervoor is een professionele serviceafdeling aanwezig. Tenslotte wordt geëvalueerd aan de hand van klanttevredenheidsmetingen, voortdurend op zoek naar verbetering.

Kwaliteit door vakmanschap en onze flexibiliteit zijn de pijlers waarop het bedrijf rust. Overtuig uzelf en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.